Gradski bazeni

SRC Mladost - stadion

Macanov dom

Streljana

 

Rafting kup Mura 2012.

Riječ je o edukativno-natjecateljskoj i ekološkoj akciji srednjih škola Međimurske županije u organizaciji Grada Čakovca, Turističke zajednice Međimurske županije, općina uz rijeku Muru te GP EKOM d.o.o., koja svake godine okuplja sve veći broj sudionika.

Ove godine sudjelovalo je sedam srednjih škola s područja Međimurske županije, te po jedna srednja škola iz Slovenije i Mađarske. Cilj akcije je bio, kao i svake godine, razvoj sportsko–rekreacijskog turizma na rijeci Muri i upoznavanje šire javnosti s njezinim ljepotama, ali i potrebi da se je zaštiti kao park prirode.

Okupljanje je bilo zakazano 19.05.2012. ispred Gradskih bazena „Marije Ružić“ u Čakovcu u 10 sati, odakle se autobusima krenulo do Podturna. Nakon pripreme čamaca i posada, start raftinga zakazan je točno u podne. Nakon dionice od 4 km stalo se u Novakovcu kod skele. Nastavilo se idućih 4 km do Dekanovca kod ŠRU Mura. U 14.30 slijedila je dionica dužine od 3 km do Domašinca, odakle se krenulo na dionicu dugu 11 kilometara, koja je vodila do posljednjeg stajališta, odnosno do cilja u Goričanu.

Konačni poredak:

1. mjesto - Graditeljska škola Čakovec
2. mjesto - Ekonomska i trgovačka škola Čakovec
3. mjesto - Gospodarska škola Čakovec
4. mjesto - Gimnazija Čakovec
5. mjesto - Srednja škola Prelog
6. mjesto - Srednja škola Čakovec
7. mjesto - Tehnička škola Čakovec

Zanimljivosti

Informacije o zauzetosti bazena:

040 328 210
099 732 9080

___________________________

Gradski bazeni Čakovec:

____________________________

Kvaliteta vode

Izvješće o ispitivanju vode za kupanje - listopad 2017.