Gradski bazeni

SRC Mladost - stadion

Macanov dom

Streljana

 

Dvo milijunti posjetitelj bazena

Dvo milijunti posjetitelj čakovečkih bazena, priopćenje

Prije 15 godina s radom su započeli Gradski bazeni "Marija Ružić", te su postali jedna od čakovečkih prepoznatljivosti. Upravo na Badnjak, kroz ulazna vrata, prošao je dvo milijuntni posjetitelj.

Bio je to Zlatko Krznarić iz Šenkovca, inače redovni posjetitelj bazena. Čestitali su mu gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač i direktor GP Ekom Miodrag Novosel, koji su mu uručili prigodne poklone.

"Čakovečki gradski bazeni postali su nezaobilazni dio gradske sportske, rekreativne, zabavne pa i turističke ponude.", rekao je tom prilikom gradonačelnik Kovač, te uz čestitku dvo milijuntnom posjetitelju, pozvao građane da koriste gradske bazene. "Uvjeren sam da ćemo se za nekoliko godina ovdje ponovno okupiti, ovaj put kako bismo čestitali tro milijuntnom posjetitelju."- završio je Kovač. 

Direktor GP EKOM Miodrag Novosel rekao je da se Gradski bazeni svih ovih godina obogaćuju novim sadržajima te redovno obnavljaju i održavaju. Dnevni prosjek u ovih 15 godina bio je oko 380 posjetitelja dnevno, što je vrlo dobar rezultat., rekao je direktor Novosel.

Zanimljivosti

Informacije o zauzetosti bazena:

040 328 210
099 732 9080

___________________________

Gradski bazeni Čakovec:

____________________________

Kvaliteta vode

Izvješće o ispitivanju vode za kupanje - listopad 2017.